دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا نظارت و مدیریت ویژه بر وضعیت آب مشهد هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ایستاده در آتش روشنای شهرمان «بی‌تحرکی» تهدیدی جدی برای سلامت قلب بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی مهریه و نفقه در زندان‌های کشور بازسازی صحنه قتل پس از ۱۹۰ روز توسط متهم فراری | ماجرای قتل با ۹۰ ساچمه ماجرای روزی که ایران، مهم‌ترین فرماندهان نظامی‌اش را از دست داد حقوق و مزایای معلمان مدارس استثنایی افزایش می‌یابد؟ | تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز ناشنوا و کم‌شنوا در مدارس کشور بهمن چوبی اصل، جاسوس برجسته موساد در ایران اعدام شد (۷ مهر ۱۴۰۴)  رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: اسنپ‌بک تحریم جدیدی ندارد وزیر آموزش و پرورش: ساختار نظام آموزشی ما مربوط به ۵۰ سال گذشته است هاری درمان ندارد | پیشگیری تنها راه نجات است این ۶ ماده غذایی را با عسل ترکیب نکنید | بهترین غذا‌ها برای ترکیب با عسل کدام‌اند؟ اختلال وسواس فکری ـ عملی یا OCD در کودکان، چه نوع اختلالی است؟ آلودگی هوا می‌تواند روند پیشرفت آلزایمر را تسریع کند تصویب آموزش رسمی از ۵ سالگی و اجباری شدن پیش دبستانی | کودکان زودتر وارد مدرسه می‌شوند و زودتر دیپلم می‌گیرند
سرخط خبرها

پیامد‌های یک عصبانیت و یک پنچری | آستانه تحملِ زیرصفر!

  • کد خبر: ۱۱۳۱۶۲
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
پیامد‌های یک عصبانیت و یک پنچری | آستانه تحملِ زیرصفر!
اتفاق‌هایی شبیه به این نه ربطی به دولت دارد و نه ربطی به مسئولان دولتی. ما باید آستانه تحملمان را افزایش بدهیم. باید به این فکر کنیم که به سادگی کوچک‌ترین کم فروشی یا غفلتی می‌تواند آدم‌های بی گناه زیادی را از بین ببرد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ «توقف مساوی با پنچری!» جمله تهدیدآمیز مؤثری که باعث می‌شد کسی جرئت نکند جلو پل، مغازه یا خانه پارک کند. از آن طرف، بیشتر مواقع این جمله تهدیدآمیز عملی نمی‌شد و تا جایی که امکان داشت، سعی می‌کردند یک جور‌هایی مسئله را رفع ورجوع کنند تا به خودروی کسی آسیبی نزنند. مهم‌تر اینکه اگر خودرو پلیس، آمبولانس، آتش نشانی یا حتی سایر ارگان‌ها و سازمان‌های خدماتی خواسته یا ناخواسته سد معبر می‌کردند، درنهایت همه غر می‌زدیم و رد می‌شدیم و به خودمان اجازه نمی‌دادیم لاستیک هایش را پنچر کنیم. اما خبری که دو روز پیش منتشر شد، همه را حیرت زده کرد. قصه چه بود؟

تکنسین‌های اورژانس برای نجات جان دختر دوساله بدحال خودرو را داخل خط ویژه پارک می‌کنند. دختربچه در مطب دکتر دچار حمله تنفسی می‌شود. ترافیک خیابان شهید بهشتی تهران اجازه نمی‌داده است آمبولانس بیشتر از این‌ها به مطب نزدیک شود. در نتیجه تکنسین‌ها ناچار بودند در خط ویژه توقف کنند. اتفاقی که ممکن بود هرجای دیگر دنیا هم رخ بدهد. آن‌ها بعد از احیا می‌خواهند دختربچه را به بیمارستان منتقل کنند، ولی می‌بینند یک مردم آزار جفت لاستیک‌های جلو را پنجر کرده است. حالا تا آمبولانس دوم برسد، بچه از دست می‌رود و احیا بی فایده می‌شود؛ به همین سادگی.

بدتر اینکه کسی باعث این اتفاق شده که خودش یکی از راننده‌های اتوبوس شهری است و روشن نیست چرا او وسط آن ترافیک با خودش فکر کرده آمبولانس قصد آزار دیگران را داشته و عامدانه خودرو را وسط خط ویژه نگه داشته است. اما او گویا چنان عصبانی بوده که حتی یک لحظه با خودش فکر نکرده است با خالی کردن باد لاستیک‌های آمبولانس می‌تواند جان یک دختربچه را بگیرد.

از آن طرف، خیلی‌ها می‌گویند خط ویژه به صورت رفت وبرگشتی طراحی شده و اتوبوس می‌توانسته است از کنار خودرو عبور کند، اما این کار را نکرده است، چون ترافیک و گرما عصبانی اش کرده بود. با همه این‌ها آن دختر دوساله دیگر نیست و راننده اتوبوس هم به دستور دادستان دستگیر شده است. همین چندروز پیش یک نفر بادکنک‌های مراسم جشن تولدی را با گاز شهری پر کرده بود، چون می‌خواست به جای گاز گران هلیومی، گاز ارزان شهری خالی کند داخل بادکنک‌ها و نه کسی متوجه می‌شود و نه اتفاقی می‌افتد و درنهایت او هم پولش را می‌گیرد و تمام. اما در آن مراسم چند بچه می‌میرند، یک کافی شاپ تخریب می‌شود و خانواده‌های بسیاری داغدار.

خیلی‌ها در شبکه‌های اجتماعی به این موضوع واکنش نشان دادند و درباره فراموش شدن مسئولیت‌های تک تک آدم‌ها حرف زده اند؛ اینکه اتفاق‌هایی شبیه به این نه ربطی به دولت دارد و نه ربطی به مسئولان دولتی. ما باید آستانه تحملمان را افزایش بدهیم. باید به این فکر کنیم که به سادگی کوچک‌ترین کم فروشی یا غفلتی می‌تواند آدم‌های بی گناه زیادی را از بین ببرد.
جدای از این عواقب جبران ناپذیر، شاید لازم باشد مجدد به خود یادآوری کنیم نصب تابلو‌هایی با مضمون پارک مساوی است با پنچری یا به عبارت دیگر، تهدید دیگران به ضرر مالی، جرم محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->